Foto: tw/printscreen

Policija PRIVELA Baku Praseta po prijavi Željka Mitrovića

Vesti Autor: K.C. | 12:09 Sreda, 21 09 2022 Foto: tw/printscreen

Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, policija je privela na informativni razgovor, potvrdio je sam jutjuber na svom Instagram profilu.

Ilić se trenutno nalazi u odeljenju za Visoko tehnološki kriminal, gde daje izjave zbog prijava Željka Mitrovića.

Kako je naveo na svom Instagram profilu, svoj telefon dao je prijatelju koji ga čeka ispred ove institucije.

„Baka je trenutno u jednoj instituciji i daje izjave povodom prijava masnokosog“, piše na Instagram storiju. „Dao mi je svoj profil da vas obaveštavam i sačekam dok ne izađe, ali nema ga već sat vremena“.

Sukob između vlasnika "Pink" televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne jenjava, a u toku jučerašnjeg dana su usledile nove prozivke.

Nakon što je Bogdan na svom Jutjub kanalu objavio novi video zapis u kom sa ocem - sveštenikom Nenadom Ilićem komentariše Mitrovića, Željko je uzvratio putem društvenih mreža.

- Opet se koprca onaj lažni srpski sveštenik iz Amsterdama, koji treba samo manje da bude nervozan i da sačeka novi dokumentarac za koji je uveliko spremna građa o njemu i drugim uljezima u SPC, jer kako čuh danas, podržava Svinju i za “belo” i za Kikinu smrt, kaže savremene tehnologije! Moja majka nije toliko tehnološki savremena ali me ipak pitala danas šta se to dešava? Ja joj u sred pisanja odgovorih, pišem nešto amsterdamskom crkvenom velikodostojniku - napisao je, između ostalog, Željko na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa majkom.

Verbalni sukob između Ilića i Mitrovića je otpočeo pre nekoliko nedelja kada je jutjuber obelodanio da mu je Željko navodno ostao dužan određenu svotu novca. Zatim su usledile brojne optužbe sa obe strane, a cela priča će, po svemu sudeći, epilog naći na sudu.