14. Međunarodni sajam motocikala ,,Motopassion"

Biznis Autor: uzvik.rs | 09:39 Petak, 06 05 2022

14. Međunarodni sajam motocikala ,,Motopassion" održaće se na Beogradskom sajmu od 12-15. maja u hali 4.

Sajam je namenjen svi ljubiteljima dvotočkaša koji će moći na jednom mestu da vide veliki broj noviteta i premijera. Uz predstavljanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja biće posvećena i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju. Na sajmu će se predstaviti 50 izlgača sa preko 30 brendova i više od 80 modela motocikala, ATV i drugih motornih vozila.

Sudeći po interesovanju i entuzijazmu predstavnika brendova iz ovog segmenta, u izgledu je veoma atraktivna sajamska priredba koja dolazi posle 3 godine pauze zbog kovida. Nema sumnje da su se svi pravi ljubitelji motora uželeli sajamske manifestacije gde mogu da vide, probaju i kupe neke od najnovijih modela motora i motornih vozila kao i dodatne opreme i delova.

Raspored sajamskih izložbi po halama takođe će biti prilagođen novim okolnostima izlaganja. Tako će sve izložbe u okviru sajma „Motopassion“ pronaći svoje mesto u Hali 4 Beogradskog sajma, na većoj površini nego prethodni sajmovi motora koji su održavani u manjim halama.

Cena pojedinačne ulaznice (za obe sajamske manifestacije) iznosi 400 dinara, a postoje i mogućnosti kupovine povoljnijih grupnih ulaznica od 300 dinara, kao i ulaznica za đake i studente po ceni od 200 dinara.

Radno vreme 12-14. maj od 10 do 20 časova, 15. maj od 10 do 19 časova.