Foto: x/crvenazvezda_en

Liga šampiona: Crveno-beli večeras protiv Monaka

Sport Autor: K.C. | 10:54 Utorak, 22 10 2024 Foto: x/crvenazvezda_en

Večerašnjim duelom kojim Monako dočekuje Zvezdu na stadionu Luj Drugi", počinje 3. kolo Lige šampiona.
Meč počinje u 18.45 časova. U istom terminu se sastaju i Milan i Briž, a derbi večeri se igra u Barseloni, gde gostuje Bajern, dok nas u Madridu očekuje repriza prošlogodišnjeg finala između Reala i Borusije.

Crveno-beli su u prva dva kola poraženi od Benfike (2:1) i Intera (4:0) i zauzimaju 33. mesto na tabeli, dok je Monako na 14. poziciji sa četiri boda. Klub iz Kneževine savladao je Barselonu (2:1) i osvojio bod protiv Dinama u Zagrebu (2:2).

Promena u timu šampiona Srbije će biti. Kadrovski problemi, te slaba forma jednog od najpouzdanijih pojedinaca iz prošle sezone, naveli su Vladana Milojevića da za utakmicu sa Monakom u trećem kolu Lige šampiona napravi dve promene u startnoj postavi u odnosu na meč sa Interom od pre dve nedelje.

I jedna i druga tiču se odbrane, pošto u startnoj postavi neće biti Omrija Glazera i Vanje Drkušića.
Dilema u vezi sa izraelskim i slovenačkim reprezentativcem razrešena je jutros, pošto se ni jedan ni drugi nisu našli na spisku putnika u francusku kneževinu. Obojica zbog povrede, mada je pitanje da li bi Glazer i da je zdrav sačuvao mesto među stativama. Serija loših partija u poslednje vreme navela je Vladana Milojevića da razmišlja o promeni golmana, a činjenica da se izraelski čuvar mreže nije u potpunosti oporavio donekle je i olakšala posao treneru crveno-belih.

Očekivana startna postava Crvene zvezde za duel sa Monakom, u formaciji 4-2-3-1: M. Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić - Krunić, Elšnik - Silas, Maksimović, Olajinka - Endijaje.

Prenos meča možete pratiti na RTS 1 i Arena sport premium 1.