Foto: ig/nemanjavidic.26

Nemanja Vidić ŽESTOKO o vrhu srpskog fudbala

Sport Autor: K.C. | 19:33 Četvrtak, 30 11 2023 Foto: ig/nemanjavidic.26

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić, koji je početkom godine predao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i ubrzo odustao od kandidovanja, upitao je javno da li bi trebalo i on da prvo ide u zatvor da bi sutra obavljao neku funkciju u srpskom fudbalu.

,,I kako to da Dragan Džajić, koji je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama, i Zvezdan Terzić, koji nije dokazao nevinost, već su procesi protiv njega zastareli, vode dve najveće organizacije u srpskom fudbalu - FSS i Zvezdu. To je pitanje koje svi treba da postavljamo", rekao je Vidić u intervjuu za nedeljnik NIN.

Vidić ističe da je Terzić ,,ponosan na to što je bio u zatvoru, priča da je tamo upoznao mnogo kvalitetnih ljudi".

,,Ja nemam problem da Terzić tako vaspitava svoju decu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj deci. Da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspeha", istakao je slavni fudbaler.

,,I kako će sad bilo koji mladi momak da posluša oca i da krene da radi od 9 do 17 sati, muči se, bude pošten... Sve više dece hoće da budu Zvezdan Terzić. Da li to hoćemo da ostavimo našem društvu", pita se Nemanja Vidić u intervjuu kojim je prozvao vrh srpskog fudbala.