Foto: unsplash.com

Hteo da ZAŠTITI SINA pa SMRTNO STRADAO

Vesti Autor: K.C. | 15:27 Ponedeljak, 27 05 2024 Foto: unsplash.com

Juče oko 18 sati došlo je do svađe i tuče u dečijem parku na Voždovcu.

Preminulog čoveka je pozvao sin jer mu grupica mladića nije želela da vrati loptu. Kako su objavili mediji, radi se o mlađem bratu Vojina Mijatovića, potpredsednika Vlade Federacije BiH.

Prema nezvaničnim saznanjima, Mijatović je dobio šest udaraca u glavu od kojih je jedan bio u predelu slepočnice. Taj udarac je, navodno, doveo do pucanja lobanje od kojih je Mijatović dobio epi napad i infarkt, premda će veštačenjem biti sa sigurnošću utvrđeno šta je neposredno izazvalo smrt.

Kako objašnjava izvor "Blica", nakon što rezultati obdukcije budu dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, biće naloženo sudsko medicinsko veštačenje koje će utvrditi na koji način je preminuli zadobio kobne povrede.

,,Čuli smo da je u bolnici umro komšija. Poslednji put sam ga videla i čula juče kada se obratio mladićima: "Ne dirajte mi dete". Čula sam da je sukob nastao oko lopte. Sin je došao da ga pozove da to reše", izjavila je komšinica porodice Mijatović. Tada je, došlo do tuče a Đ.M. je otišao do zgrade gde mu je pozlilo.