Foto: tw/zeljkomitrovic

Mitrović NEMA NIŠTA PROTIV protesta ispred zgrade Pinka

Vesti Autor: K.C. | 21:00 Sreda, 28 06 2023 Foto: tw/zeljkomitrovic

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović saopštio je danas da lično nema ništa protiv što su organizatori protesta "Srbija protiv nasilja" za subotu najavili protest ispred te televizije, te dodao da organizatori mogu doći i do njegove kancelarije.

Mitrović je na Tviteru, reagujući na ranije danas najavljen protest ispred televizije Pink, objavio i da sve učenike neće moći da primi u zgradu.

Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta, kako je objavljeno, najavio je danas da će protest Srbija protiv nasilja u subotu ići do TV Pink.

„U subotu ćemo se skupiti oko 18 sati, a onda krećemo na Pink. Jasno je da kada Željko Mitrović nešto obeća u dogovoru sa Vučićem, na kraju ispadne laž. Njih dvojica guraju prst u oči građanima. Umesto da zaustave trovačnicu od Zadruge, rijalitija i svih njihovih informativnihg programa, najavljuju novi rijaliti, koji će se zvati Zadruga elita“, rekao je Jovanović.

,,Lično nemam ništa protiv i svakako u zgradi neću moći da primim sve, ali organizatori Đilas, Aleksić, Ćuta, Zelenović mogu svakako doći do moje kancelarije", napisao je Željko Mitrović.

Prema njegovim rečima, oni ,,znaju dobro gde ga mogu naći" jer, kako je dodao, za ovih 30 godina, neki od njih nisu iz njegove kancelarije izlazili.

Istakao je Željko Mitrović i da im tada nije  smetao ni rijaliti, ni bilo koji drugi program.

,,Takođe, tom prilikom, mogu da mi pojasne šta još mogu uraditi za decu, posebno za decu bez roditeljskog staranja, a i voleo bih da me upoznaju sa tim šta su oni uradili za one koji će svakako naslediti sve nas", napisao je Mitrović.

Mitrović ističe i da ,,što se tiče uređivanja programa televizije Pink, to ne može biti tema" jer, kako je rekao, ,,program najgledanije televizije u Srbiji uređuje on, a ne Đilas, Aleksić i Ćuta, ali ni ulica".