Foto: Pixabay

Promena linija javnog prevoza tokom druge faze radova u Savskoj

Vesti Autor: K.C. | 18:44 Subota, 05 10 2024 Foto: Pixabay

Tokom izvođenja druge faze radova na rekonstrukciji tramvajske pruge i kontaktne mreže u Savskoj (deonica od Savskog trga do Mosta Gazela) od sutra do 1. novembra godine doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz. 

Tramvajska linija 11 će i dalje u oba smera saobraćati ulicama Karađorđeva, Zemunski put, Stari savski most, Milentija Popovića, Bulevar Milutina Milankovića, Antifašističke borbe, Jurija Gagarina i dalje redovno. Tramvajska linija 12 će i dalje u oba smera saobraćati ulicama Nemanjina, Karađorđeva, Zemunski put, Stari savski most, Milentija Popovića, Bulevar Milutina Milankovića, Đorđa Stanojevića, Bulevar heroja sa Košara, Most na Adi, Saobraćajnica pored Hipodroma, Vladimira Radovanovića, Požeška, Banovo Brdo.

Autobuska linija 36 će i dalje u smeru ka Gazeli saobraćati ulicama Nemanjina, Balkanska, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića, Karađorđeva, Zemunski put, Bulevar Vudroa Vilsona, Nikolaja Kravcova, Savska i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno. Autobuske linije 51, 511 i 601 će i dalje u smeru ka Gazeli saobraćati od terminusa „Beograd na vodi” ulicama Bulevar Vudroa Vilsona, Nikolaja Kravcova, Savska i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovno. Autobuske linije 52, 53, 56, 56L i 51N će u smeru ka Zelenom vencu saobraćati ulicama Bulevar Vojvode Mišića, Savska, Miloša Pocerca, Sarajevska i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, a linije 52, 53, 56, 56L i 51N i privremeno stajalište u ulici Savska, 20 metara ispred zone raskrsnice sa ulicom Miloša Pocerca (gledano u smeru ka Savskom trgu), odnosno ispred kućnog broja 19.