Foto: crvenazvezdafk.com

POSEBAN DRES Mihi u čast

Sport Autor: M.S. | 22:07 Petak, 03 02 2023 Foto: crvenazvezdafk.com

Na prolećnoj premijeri Crvene zvezde protiv Vojvodine, u subotu, 4. februara od 16 časova, prvotimci crveno-belih  će istrčati na Marakanu u posebno dizajniranom dresu sa podignutom kragnom u čast Siniše Mihajlovića.

"Ulaz na stadion je besplatan, a sve navijače očekuje bogat i sadržajan program u čast naše legende. Fudbaleri našeg kluba će na travnatu površinu Marakane izaći sa dresovima podignute kragne, a posebno redizajniran dres predstavljaće još jedan gest koji će naglasiti veličinu čuvenog velemajstora slobodnih udaraca", stoji u obraćanju kluba.

"Na prednjoj strani dresa pored grba Crvene zvezde biće u istom obliku ugravirana zlatna slika Siniše Mihajlovića. Autentični dresovi koji će nositi izabranici Miloša Milojevića na meču protiv Vojvodine biće dati na aukciju, a svi kojima je crveno-bela boja u srcu će moći da učestvuju u istoj. Prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije. Vidimo se na Marakani! Za Zvezdu, za Mihu!" – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.