Foto: beograd.rs

28 porodica izbeglica i interno raseljenih lica dobilo DRVA ZA OGREV

Vesti Autor: K.C. | 10:53 Četvrtak, 19 10 2023 Foto: beograd.rs

Vladan Jeremić, predsednik gradske opštine Zvezdara prisustvovao je podeli paketa drva za ogrev porodicama izbeglih i interno raseljenih lica, koje su smeštene u Kolektivnom neformalnom centru u ulici Ljubiše Miodragovića bb u Mirijevu.

Ovom prilikom osam porodica je dobilo pakete za ogrev čime je završena podela u okviru koje je ukupno 28 domaćinstava izbeglih i raseljenih lica na Zvezdari dobilo drva za ogrev u količini od po 2,6 kubnih metara.

Jeremić je rekao da je za ovu namenu sredstva u iznosu od 980.000 dinara obezbedio Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije, a Gradska opština Zvezdara je realizovala podelu pomoći izbeglicama i raseljenim licima nakon sprovedenog javnog poziva.

– Drago mi je što smo čitav posao oko nabavke i isporuke paketa drveta za ogrev porodicama izbeglica i interno raseljenih lica završili pre početka zime i na taj način tokom zimskog perioda obezbedili sigurno grejanje za ove ljude koji žive u kolektivnom neformalnom centru, naveo je predsednik opštine Zvezdara.